Хванаха 720 ментета, безакцизни цигари и тютюн

Регион

Над 700 артикула ментета иззеха през почивните дни полицаи от Димитровград и Харманли.

Стоките са намерени на маси на Неделния пазар и при проверка на автомобили и домове в градовете. 720-те артикула с лого на запазени търговски марки са без документи за произход и разрешение на правопритежателя за търговска дейност. Спортни комплекти, тениски, якета и други са иззети от собствениците си.

Цигари и тютюн без бандерол пък са иззели полицаи от управленията в Харманли, Димитровград и Хасково. При проверки на домове и автомобили, в хода на операциите, провеждани по линия на противодействие на контрабандата, съхранението и продажба на акцизни стоки без бандерол, полицаите са иззели общо 37.06 кг. нарязан тютюн и 1820 папироси. Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

3 коментара

  • Малко са взели. Претърсвайте адресите и ги следете всяка седмица на пазара, защото правят пачки на гърба на държавата без да се отчитат. Ние будали ли сме да работим за заплата и се отчитаме на държавата. Това го правят алчни хора за бързи пари

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.