Хасково

По непочистените улици със ски. Забраниха тежките камиони към Тополовград

Хасковлии намериха алтернатива на преминаването по непочистените от снега улици в града.

Мъж използва ските си по ул. „Ангел войвода“ по обяд. Така той реши да покаже, че има вариант за предвижване при тежки зимни условия.

Улицата е една от стръмните пресечки на „Добруджа“, която все още не е почистена от снега и не е обработена. Малко по-нагоре пък деца се спускаха с найлони. Снегорини се движат по главните булеварди на областния град. По много от тях обаче има лед. Според шофьорите е трябвало през нощта улиците да бъдат обработени с пясък и сол. Малките улици в Хасково остават непочистени.

Сняг

По обяд забраниха движението на камиони над 12 тона по пътя Харманли – Тополовград. Това е единственото ограничение, наложено в Хасковска област заради снеговалежа, уточняват от Областната администрация. В целия регион пътищата са проходими при зимни условия.
В Димитровград се чисти интензивно. Там улиците са почистени до асфалт, акцентира се върху кръговите кръстовища и околовръстния път за Стара Загора.

Дежурните в Пътното са докладвали, че ситуацията в областта е нормална при зимни условия. Няма тежки пътни инциденти. Всички населени места са достъпни. Няма прекъсване на електричеството и водоподаването. В края на деня се очаква температурите да паднат още.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА МЕДИИТЕ
ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА МЕДИИТЕ
26.02.2018 14:47 14:47

Не вярвайте!!Това е фотомонтаж!Улиците са изчистени до асфалт!Лично говорих с Беливанов и той ми каза истината!!?Града е чист!Лъжат ви хасковлии!

РОДИТЕЛ ОТ ХАСКОВО
РОДИТЕЛ ОТ ХАСКОВО
26.02.2018 14:49 14:49

Децата карат колелета,що за глупости,къв сняг,Кви пет лева?

Крашнюз
Крашнюз
26.02.2018 15:07 15:07

Бойко лично с телеграма е поздравил активистите на ГЕРБ от Брюксел за успешно справяне със снега от избрания от тях КМЕТ

Анонимен
Анонимен
26.02.2018 15:53 15:53

Хахахааа, гербаджиите, ние сигурно сме слепи и ще вярваме на вас и Беливанчо.

Тодор
Тодор
26.02.2018 16:08 16:08

Какви чисти улици какви пет лева ,стига сте лъгали.Такава некъдърна община не съм виждала.Да ви имам и кмета и обласния.

Хасково
Хасково
26.02.2018 20:41 20:41

Балкански излез от Общината и виж в какво състояние са булевардите. Иди до Димитровград и виж там как се чисти сняг по улиците. Удържете част от парите на почисхващата фирма за не свършена работа. Не подвеждай Беливанов, или това ти е целта?

Анонимен
Анонимен
02.03.2018 11:47 11:47

Ул.“Тимок“е огледало. Толкова е залледена!

Back to top button