Любопитно

Доброто обединява Хасково в благотворителен базар „Мартеничка с кауза“

Търговците от пазара за мартеници в Хасково днес се включиха в Благотворителния базар „Мартеничка с кауза“, съобщават от областна администрация.

Производителите и продавачите на мартеници подариха стотици традиционни, ръчно изработени и детски мартеници с любими герои за Базара, който се открива утре в областна администрация. „Не искаме да се афишираме. Събрахме спонтанно мартеници от почти всички колеги и решихме без колебание, че трябва да ги дарим за децата с онкологични заболявания“, сподели една от жените, която изработва ръчно мартеници, играчки и декорации.

„Мартеничка с кауза“ е мотото на благотворителен базар за мартеници, който се организира от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ и се осъществява с подкрепата на областния управител Станислав Дечев.

Базарът ще продължи от 28 февруари до 3 март. Откриването е утре в 11 часа във фоайето на областна администрация. Инициативата е част от Национален конкурс „Мартеничка с кауза“ на Националния научен експедиционен клуб ЮНЕСКО, част от проекта „Култура за всички деца“.
Мартениците ще подарят надежда, здраве и топлина на деца с онкологични заболявания.

Мартеници

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.02.2018 14:04 14:04

Областния Дечев освен с мартенички, снимчици, конкурсчета и дечица с какво друго се занимава? ЧУвал ли е за проблеми със снега, хасково тъне в снях отновоооооо. Да го вземат в общината при другия смешник Беливанов да си правят компания и да ни се хилят на акъла че още стоим в тоя закопан от тях и герб град

Владимир Замов
Владимир Замов
27.02.2018 14:20 14:20
Отговор до  Анонимен

Анонимните тъпаци да не опорочават всичко с помиите си. Не съсипвайте идеите на децата бе черни охлюви.

Анонимен
Анонимен
27.02.2018 19:53 19:53

Даааа, какво ли не правят някои високопоставени чиновници в името на пиара.

Back to top button