Регион

Полицията издирва заподозрения за убийството на Минка

Заподозреният Христо Лазов

Христо Лазов

29-годишният Христо Тодоров Лазов е обявен за общодържавно издирване, съобщиха от ОДП Хасково. Както Haskovo.info писа, той е заподозрян за убийството на 36-годишната Минка Андреева в петък. Предполага се, че Христо вече е напуснал страната. 

От полицията уточняват, че съседката на жертвата, която откри трупа, е приятелка на Христо. Тя е задържана със 72-часова прокурорска мярка. Предполага се, че има участие в престъплението.

Смъртта на 36-годишната Минка е настъпила вследствие на побой, душене и черепно-мозъчна травма, показват резултатите от първоначалния оглед на съдебния лекар. Жената бе жестоко изнасилена, а тялото й бе рязано със стъкло.

От полицията призовават гражданите, които имат информация за заподозрения Христо, да позвънят в най-близкото поделение на МВР или на тел. 166. Анонимността им е гарантирана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jena
jena
09.06.2008 15:27 15:27

публично линчуване

Back to top button