Фирма предлага да доизгради кучешкия приют в Хасково за близо 41 000 лв.

Хасково
ОСМА

40 932 лв. е най-ниската оферта за доизграждане на приюта за безстопанствени животни в Хасково.

Това стана ясно на заседание на комисията по обществената поръчка за отваряне на ценовите оферти на участниците в търга. Председател на комисията е зам.-кметът Велин Балкански. Приютът ще е в бившата станция ОСМА на входа на Хасково срещу Бирената фабрика.

Кучета

9 фирми кандидатстваха по обявената поръчка за доизграждане на общински приют за овладяване на популацията на бездомни кучета в община Хасково.

Други 5 оферти бяха подадени за ремонти на общински сгради: “Ремонт на козирка на вход на сграда на Регионална Библиотека “Христо Смирненски” и Регионален исторически музей в Хасково, “Ремонт на помещения за читалище “Аспарух Лешников”, Ремонт на покрив на зала “Юнак”, ремонт на репетиционна зала на Ансамбъл “Хасково”, Ремонт на читалище “Република – 1971”, ремонт на покрив на сградата на Художествена галерия “Атанас Шаренков”. Най-ниската цена е 61 353 лв.

Заради нередности по подадените документи комисията не допусна до отваряне на ценовите оферти на 5 от кандидатите по двете обособени позиции.

По третата обособена позиция на общестената поръчка “Ремонт на козирка на фасадата на помещение на Областен информационен център” не се яви кандидат.

Предстои оценка на техническите предложения подадени от фирмите, след което комисията ще направи предложение за сключване на договор.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Ваши читатели не Ви ли сигнализираха, че в комисията за кучкарника няма зооинженер?

  • Ами щом трябва ЗООИНЖЕНЕР да назначат ЮМЕР МЕРТ от Козлец той е с диплома и да върви да работи за това за което е УЧИЛ какво ми се прави на всезнаещ и всеможещ

  • каква подигравка СЪС ВРЕМЕТО тАЗИ СГРАДА И ПРИЛЕЖАЩАТА КЪМ НЕЯ ЗЕМЯ БЕ НА МЛАДИТЕ АГРОБИОЛОЗИ –ИМАШЕ ЗАСАДЕНИ ЦВЕТЯ ДРЪВЧЕТА ПЛОДНИ ВСИЧКО БЕ ОБРАБОТЕНО И РАДВАШЕ ОКОТО ДЕЦАТА СЕ УЧЕХА НА ТРУД ЗАПОЗНАВАХА СЕ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕТО ——–И ОТВЕДНАШ КУЧКАРНИК ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА –ПО ВАЖНО Е КУЧЕТО ОТКОЛКОТО ИЗРАСТВАНЕТО НА ЧМОВЕКА

  • Абе страхливите журналя,тоя кучкарник не трябваше ли да е готов преди 1 година? Обаче не питате нищо не питате. Като видите кметя или Антон Иванов и ви омекват мартинките.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.