Хасковските ловци със 100 процента отстрел на вълци

Регион

282 глигана отстреляха този сезон ловците от хасковското сдружение. Стопроцентово е изпълнението на плана за отстрел на вълци.

В изпълнение на програмата за регулиране броя на хищниците в региона под точния мерник са паднали и 205 чакала и 180 лисици, гласи последната справка.

В актива на ловните дружинки в общините Хасково, Минерални бани и Стамболово фигурират още 223 зайци, 185 яребици, 115 фазана. Ловците са уцелили и 58 скитащи кучета.

Сега дружинките се готвят за провеждане на пролетната таксация. Редовни са и грижите за подхранване на дивеча през зимните месеци.

Ловци

6 коментара

  • филип фригазов шефа на хлебозавод яневи и месокомбината тази година уби три броя вълци във землище маджарово той е профисионален ловец и най готения шеф във хасково голям мъжага е успех филипе и във този ловен сезон .

  • В тази хвалипръцковска статия липсва най-важното, а именно колко вълка са планувани като бройки и колко бройки са отстреляни всъщност. И как аджеба изпълниха плана на 100 процента точно, а не го преизпълниха барем с една бройка. Журналиста е ял хляб бадява ,вместо да учи в университета.

  • От все сърце им пожелавам на всичките тези двуноги чудовища да ги застигне жестока и мъчителна смърт! И бял ден да не видят през остатъка от живота си.

    • Аз като ловец ти пожелавам от все сърце особено надарен негър да люби лично теб , докато ти светне под перчема, а на негъра му омекне.

  • Големи сте мъже няма що! Пиянки! 😀 Всичко си има цена, знаете ли убийци безхаберни?

  • Алоо, ловеца, тоя негър на чиято едноцевка се учеше ли?
    Мама ви комплексирана да еба!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.