Спорт

Волейболистките на „Раковски“ стартират срещу „Берое“ в плейофите

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) ще срещнат „Берое“ (Стара Загора) в 1/4-финалните плейофи.

Тази вечер се изиграха последните срещи от редовния сезон при жените, като преди тях за нашите бе ясно, че ще са на петата позиция. Момичетата на треньора Габриела Айшинова отстъпиха в Стара Загора от „Берое“ с 0:3.

В другата среща, в която също се решаваха местата от 2-ро до 4-то ЦСКА загуби от „Левски“ с 2:3. Тази точка бе достатъчна за „червените“ да изхвърлят старозагорки от тройката.

Срещите са на 6, 8 март, като се играе до две победи от три мача. Ако е необходим трети мач, той ще бъде на 10 март. За по-предното си място в класирането „зелените“ ще имат домакинско предимство, като серията започва в Стара Загора, а „Раковски“ домакинства на 8 март.

При успех над „Берое“ димитровградчанки ще срещнат на полуфиналите „Марица“ (Пловдив). Тук срещите ще са на 13, 16 и при необходимост на 19 март. Финалните сблъсъци, от които ще се реши само кой ще е шампион са на 22, 25 и 28 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button