Майката, ударила учителка в Меричлери, остава в ареста за 10 дни

Регион
Майка

10 дни в димитровградския арест ще лежи 43-годишната Мария Борисова от Меричлери, която удари учителката на дъщеря си, постанови Районен съд – Димитровград по Указа за борба с дребното хулиганство.

Пред съда показания за инцидента дадоха майката, както и потърпевшата 51-годишна математичка. Разпитани бяха още директорката на ОУ “Димитър Матевски” Станислава Колева, две учителки и възпитател в школото. Свидетелски показания дадоха и три съученички на 14-годишната седмокласничка, която лично отказа да говори за случилото се.

Haskovo.info припомня, че всичко започнало в час по математика, когато момичето написало на дъската нецензурна дума. Учителката направила забележка на момичето и поскала ученичката да напусне стаята. Момичето се държало арогантно, развикало се и започнало да обижда и да нарежда. Детето се оплакало на майка си, която дошла и ударила преподавателката с ръка през лицето.

43-годишната Мария бе представлявана в съда от служебно назначеният й защитник адвокат Иван Иванов. Той поиска от съдия Огнян Гълъбов да отчете факта, че дъщерята е подвела майка си с неверни твърдения за упражнено насилие спрямо нея, които са повлияли за агресивното поведение на родителката.

14-годишното момиче и нейната сестра близначка често създавали проблеми в час, имали арогантно поведение и говорили силно разваляли дисциплината в час и демонстрирали, че всичко им е позволено. Затова с тях от началото на годината работят психолози.

Днес преподавателката влезе в час с придружител, тъй като се страхува. Чувства се унижена и омерзена и не знае дали ще продължи да ходи на работа.

Още новини

loading...

5 коментара

  • “Пред съда показания за инцидент дадоха ”
    “Той поска от съдия ”
    Правопис и чудо!!!!!!!

  • Абе ма.ка ви загубена и аз сега да питам що не са изключени тия деца до сега или за пар

  • Чудя суе на властта защо е това упорство циганетата да ходят задължително на училище след като е ясно че по магистралите трябва да има проститутки а те са идеални за тази цел макар и неучени Мъжете циганета също -дръж го на тъмно за да му е ясно Те трябва да се използват за най черната работа тия ГОВЕДА

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.