Любопитно

Урок по родолюбие на децата от Конуш и поетичен рецитал за Трети март в „Щурче“

„Урок по родолюбие“ изнесоха децата от училището в село Конуш в сградата на община Хасково.

Възпитаниците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ рецитираха патриотични стихове и представиха хореография със знамена по повод Националния празник 3 март. 15-минутният урок по патриотизъм бе изгледан с вълнение и интерес от част от служителите на общината, включително и от кмета Добри Беливанов. Той благодари на преподавателите за прекрасната инициатива и поздрави децата за изключително доброто изпълнение.

Празник

С пламенен възторг и патриотичен заряд децата от подготвителна група „Жабчета“ в детска градина 19 „Щурче“ отбелязаха Трети март с поетичния рецитал „България – земя на герои“.

Ретроспекция на най-славните и героични дни от българската история върна гостите назад в миналото и зареди атмосферата в детската градина с пламенни и искрени чувства на родолюбие и признателност към героите на България.

Празник

Старши учителите Милена Гогова и Светлана Ванчева се бяха постарали с декор, сценично и музикално оформление да доближат всички присъстващи до атмосферата на боевете при Шипка.

24 момчета и момичета от четвърта подготвителна група с възрожденски плам и ентусиазъм пяха, танцуваха и рецитираха за най-святата дата – 3 март. Родолюбието се възпитава от най-ранна възраст и това е целта на учителите в „Щурче“, защото „Народ, който не помни и зачита своето минало, няма и бъдеще“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button