Прекратиха обществената поръчка за видеонаблюдението, преработват я

Хасково
Камери

Със заповед на кмета Добри Беливанов е прекратена обществената поръчка за изграждането на видеонаблюдение в Хасково.

Haskovo.info припомня, че оферти бяха подали 4 фирми. В заповедта за прекратяването на поръчката е записано, че всички участници трябва да бъдат отстранени. Едната фирма се отстранява заради недоказан опит при изпълнение на сходни дейности, а останалите три – поради представяне на оферти, които не отговарят на техническата спецификация.

Поръчката на стойност 305 000 лв. без ДДС предвиждаше монтирането на 160 камери в 48 точки в града. От тях 12 трябваше да бъдат на входно изходните пътни артерии. Предвиждаше се и изграждане на аварийно ситуационен център.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че сега поръчката ще бъде преработена – с по-добри показатели на камерите, например и след това ще бъде отново обявена.

Още новини

loading...

8 коментара

  • Беливанов чия подлога ще ставаш този път?????? Чии камери ще монтирате ??????? Да не се окаже че по зададените критерии има само един вид камери на еди коя си фирма и виждаш ли нямам друг избор освен да избера тях??????Пе*******че дърто махай се!!!!!!!

      • Капутчо синко нали същия този “човек”е определил критериите от които сега се отказва??????Напрегни малкото мозък който имаш и вникни в коментара!!!!!!!!!!

  • Бахти смотания кмет. Не кмет, а клоун. Не клоун, а пълно ку-ку. Не ку-ку, а пълна нула

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.