Любопитно

Голям празничен концерт на „Glo Bal Kan“, хасковските оркестри и даровити деца

Голям концерт, посветен на националния празник 3 март, изнесоха тази вечер в хасковския театър „Иван Димов“ „Glo Bal Kan“.

В музикалния проект влизат: Недялко Недялков – кавал, Владимир Кърпаров – саксофон, Петър Миланов – китара, Стоян Янкулов (Стунджи) – ударни, Богдана Петрова – вокал. На 1 март музикантите са се представили в София, а вчера са били в Пловдив.

Концерт

Хасковлията Недялко Недялков беше приет много топло от публиката. Той се представи на сцената още с камерния оркестър с диригент Цанислав Петков и с народния оркестър с диригент Димчо Йорданов.

Концерт

Овациите на препълнения с публика салон заслужиха и младите хасковски гайдари с ръководител Филип Филипов и вокална група „Изворче“ от Минерални бани.

В края публиката дълго аплодира талантливите музиканти.

Концерт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Меломан
Меломан
03.03.2018 21:04 21:04

Благодарим за преживяването! Прекрасни!

Зари
Зари
03.03.2018 21:11 21:11

И ако хасковските т.н. медии се научат да поднасят предварителна информация за подобни събития , не само да ги костатират като факт , ще бъде още по-добре !

НеЗари
НеЗари
04.03.2018 11:48 11:48
Отговор до  Зари

Хасковските медии нито са организатори , нито рекламисти на това събитие. Така че айде Зари негатива ако може да не дава акъли на медиите. Нито им плащаш нито са ти длъжни. Организаторите да си го разгласяват

Зари
Зари
03.03.2018 21:13 21:13

Концерта беше невероятен , а залата на театъра се оказа (не за първи път) малка за желаещите .

Възхитен
Възхитен
03.03.2018 22:41 22:41

Празничен концерт по случай националния празник на България – разтърсващо изпълнение на невероятни музиканти! Толкова български концерт! БРАВО!!!???

Back to top button