Гласуват за президент на Русия в Хасково и Димитровград

Хасково

Гласуване на руските граждани за президент на Русия се провежда от 10 до 14 часа в зала „Марица“ на областна администрация в Хасково.

Комисията се оглавява от генералния консул на Русия в София Алексей Ушаков. Кандидатите за президент са осем. Час след започване на гласуването своя вот вече дадоха около 30 човека, като имаше и такива, дошли от Свиленград. Днес от 16 до 18 часа ще може да се гласува и в Димитровград – булевард „Раковски“ 16, офис 10, читалище „Култура“.

Избори

Президентските избори в Русия са на 18 март, когато ще може да се гласува в София, Русе, Пловдив и Варна. Гласуването в Хасково, Димитровград и други населени места в страната е по-рано, защото на 18 март няма да може да бъде осигурена комисия навсякъде.

3 коментара

  • Много е отчаян Путлер, да знаете само как се старае, да нарисува картината на „огромен електорат“ в Русия…Клетият народ ще трябва да търпи царя още 6 години.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.