Регион

Арестуваха трима дрогирани шофьори, спипаха 26-годишна с трева и метаамфетамин

Канабис и метаамфетамин иззели димитровградските криминалисти, съобщават от полицията.

Вчера около 18 часа на улица „Хасковска“ в Димитровград е спрян за проверка лек автомобил Ланчия. В колата е пътувала 26-годишна пловдивчанка. При личния й обиск са открити плик със суха зелена листна маса с тегло 1,3 грама и друг плик с бяло кристално вещество с тегло 2,2 грама. Тестване с полеви наркотест е потвърдил, че се касае за канабис и метаамфетамин. Дрогата е предадена с протокол.

В хода на проверката, с дрегер за употреба на наркотик е тестван и 31-годишния водач на колата. Оказало се, че пловдивчанинът шофира при наличие на кокаин.

За управление под въздействието на опиати са задържани още един мъж и жена. Автопатрул от областния град са проверили тази сутрин двамата, шофиращи по улиците на Хасково. При 31-годишната водачка скалата на дрегера отчела амфетамин и метаамфетамин, а при 35-годишния водач от село Малево – реакцията е на амфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button