Отвориха ценовите оферти за ремонта на пътя Момчилград – Ивайловград

Регион

Отворени са ценовите оферти на участниците в тръжната процедура за избор на изпълнител за ремонта на пътната отсечка от 32 км Момчилград – Крумовград – Ивайловград, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Обществената поръчка е разделена на две обособени позиции. По първата на територията на област Кърджали е отворена офертата на ДЗЗД „Източни Родопи – 3“ – 2 832 496 лв. без ДДС. По втората позиция на територията на областите Кърджали и Хасково са отворени ценовите оферти на „Трейс груп холд“ АД – 15 280 745 лв. и Обединение „Път II-59“ – 14 991 152 лв.

Отсечката в обособена позиция 2 ще се финансира със средства от Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 г. В първия участък, който е близост до село Карамфил, е предвидена рехабилиция на асфалтовата настилка и изграждането на две бетонови подпорни стени с обща дължина 25 метра. Във втория участък ще бъде извършена реконструкция на пътя в чертите на Крумовград и с. Полковник Желязово и рехабилитация на настилката.

Срокът за изпълнение на строително-монтажните дейности в първия участък е 8 месеца, а във втория – 14 месеца.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.