Хасково

Над 20 опита за телефонни измами в Хасково на Осми март

Над 20 опита за телефонни измами са били извършени в Хасково само в рамките на празничния Осми март, съобщи за Haskovo.info директорът на областната дирекция на МВР старши комисар Ангел Цанков.

Измамниците действали по познатата схема за съдействие на полицията. По телефона са атакувани възрастни и млади хора. Засега мнимите полицаи обаче не са успели да измамят хасковлии, които веднага са сигнализирали на тел. 112. Полицаите пък проверяват всички сигнали, като издирват измамниците.

Вчера отново е имало няколко опита за телефонни измами в Хасково. Атаки не са изключени и в други населени места на областта.

От МВР напомнят, че полицаите не взимат пари и предупреждават при подобно обаждане да не се дават никакви суми и веднага да се сигнализира на тел. 112.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.03.2018 17:28 17:28

не взимали пари, полицаите…. да бе да. и колко от тези 20 хванаха… 0000000000000000

Back to top button