Читатели: Масово паркират по “Раковски”, въпреки полицейските акции

Хасково
Паркиране

Читатели на Haskovo.info за пореден път сигнализираха за неправилно паркиране по булевард “Раковски” в Хасково.

Паркирането до ресторанта, пред Кадастъра и на автобусната спирка на “Валентина” е редовно, както в работни, така и в почивни дни. В час пик движението е много затруднено от спрените по булеварда коли.

Паркиране

Подобно неправилно паркиране има и по улица “Георги Кирков” в района на Поликлиниките, както и по улицата пред спортна зала “Спартак”.

Хората припомнят, че въпреки честите полицейски акции в тези участъци и налагането на глоби, шофьори продължават да паркират в нарушение.

В коментари се появиха и предложения да се изгради голям паркинг на мястото на бившите тютюневи складове на “Георги Кирков”, единият от които вече се продава заради дългове към общинското данъчно.

Изпрати новина

Още новини

loading...

12 коментара

  • Ами кмета сложи мантинели от другия краи на булеварда, но от този краи няма….. ЗАЩО ЛИ……

  • Ами къде са спират,чак на платения паркинг на АИДА ли бе????
    Алармирали граждани!?!?Дрън-дрън!!!Някоя бабичка дърта от ГЕРБ писала!!!!Ха-ха-хааа

  • Никакви читатели не са сигнализирали,ами на Делян Добрев чина му живее в чл.Валентина и постоянно подава СИГНАЛИ до къде,ли не.Дъртата се е въобразила,че като е деляндобрева е министърка на Хасково

  • Това е една достойна жена и няма нищо лошо ,че редовно сигнализира за нередности в нашия град.

  • Едно е паркиране,друго е спиран.Правете разлика, а на Г.Кирков до поликлиниката къде да спрат хората?Там спират знаете много добре защо.Не отиват на ресторант или на пазар… Та засрамете се малко ,дописници.

  • Постоянно спират и по Стара планина, в района след Страшимир, до магазините, по този начин създават предпоставка за катастрофи, даже удариха едно момче с колело точно на това кръстовище, кой ще вземе отношение-КАТ, община-кой? Колко човека трябва да бъдат ударени или направо убити та някой да се трогне!

  • Защо не се оплачете на ШефЪ РПУ-то,нали ви е комшия,на Георги.Кирков.Дали му прави впечатление като минава от там ,колко неправилно паркирали МПС имА там.Ако не значи е късоглед и по медицински причини не е за там,ако да пак не е за там щото не взима мерки да въведе ред

  • Да се затвори това заведение! Никога на това място не е имало и не трябва да има кръчма!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.