Оспорват новите цени на паркоместата в Хасково

Хасково

Наемателят на паркинги в Хасково „Ем комфорт“ оспорва последното решение на общинския съвет с което се вдига наемната цена на паркоместа в областния град.

Това става чрез председателя на общинския съвет Таня Захариева. Тя съобщи за Haskovo.info, че вече е внесла цялата преписка в Хасковския административен съд. Сега предстои да бъде насрочено делото, допълни Захариева.

Haskovo.info припомня, че новите наемни цени бяха приети след бурни дебати на сесията на общинския съвет на 23 февруари. Тогава съветници предупредиха, че това може да доведе до поскъпване на паркингите в Хасково. Отделно комисията „Шалапатов“ съобщи, че ще даде договора за наем с фирмата на специализираната прокуратура, защото през последните години общината била ощетена с близо 3 млн. лв.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.