6 фирми кандидатстват за ремонта на “Богородица”

Хасково
Обществена поръчка

6 фирми са подали документи за участие в обществената поръчка за ремонт на постамента на “Св. Богородица”, съобщават от общината.

Комисия с председател главният архитект на общината Деляна Панайотова отвори пликовете с документите на участниците. Оферти са подали “Барин алп” ЕООД – Смолян, “Латстрой” ЕООД – Самоков, “Валдор 60” ООД – Пловдив, “Самострой” ЕООД – Самоков, “Парсек груп” ЕООД – София и ДЗЗД “Ахинора билд” – София.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 48 127 лв. Предвижда се ремонт, анкериране и фугиране на каменната облицовка на постамента.

След като комисията прегледа подадените документи на следващо заседание ще бъдат отворени пликовете с ценовите оферти на участниците в търга.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Тези общински грозотии кои са? Грозни, тъпи и некадърни – страшна комбинация! Съсипаха Хасково, оставиха монумента на произвола и сега след дъжд качулка щели да го ремонтират. Хайде да се омитате от общината и града гербаджийски лекета долни

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.