Допуснаха петима до конкурса за шеф на образованието в Хасковско

Хасково
Образование

Петима кандидати са допуснати до конкурса за началник на Регионалното управление на образованието – Хасково, съобщават от конкурсната комисия.

Това са сегашният временно изпълняващ длъжността началник на РУО Христина Боева, Димитър Цветков, Костадин Стамов, Митко Дерменджиев и Ралица Кисекчиева. Те трябва да се явят на тест в МОН на 22 март. Същият ден ще бъде проведено интервюто с кандидатите, издържали теста.

До конкурса не е допусната Милена Бургазова, тъй като представените документи не удостоверяват изпълнението на изискванията за минимален професионален опит.

Още новини

loading...

9 коментара

  • Ала-бала!!!Който е най-предан ГЕРБЕРАСТ него ще назначат!!!
    Конкурси-монкурси…..

  • Боева защо лъжеш, наляво и надясно тръбеше ,че няма да се кандидатираш. То ти остават 2- 3 год. и пенсия за кога да ръководиш.Дано в това министерство им имат акъл да назначат млад и необременен от системата

  • кои са : Митко Дерменджиев и Костадин Стамов дайте малко информация другите ги знаем Кисекчиева учителка в гимназията по туризъм и Цветков от математическата ,който не издържа миналия конкурс

  • Боева.достойна за това място.С авторитет,уважение и респект.Тя е обучила всички в отдела.

  • МОН са институция, която държи на професионализма. Ще изберат, този който е най- достоен и е най- голям експерт. Няма да си правят експерименти.

  • хайде Митю поемай това РУО , разчисти тоя бардак , а след това и директорите

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.