Беливанов даде облекчението от левче за детските градини на Апелативна прокуратура

Хасково
Добри Беливанов

Кметът Добри Беливанов е обжалвал пред Апелативна прокуратура – Пловдив отказа на Хасковската окръжна прокуратура да изготви протест до Административния съд, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Става въпрос за сигнала срещу решение на общинския съвет за въвеждане на облекчение за детска градина от 1 лв. на ден. Според градоначалника решението е незаконосъобразно. От окръжна прокуратура счетоха, че няма основание за оспорване на законността на актовете на общинския съвет.

Haskovo.info припомня, че председателят на общинския съвет Таня Захариева вече подаде молба до Хасковския административен съд да задължи кмета да изпълни влязло в сила решение на местния парламент. Отделно тя подаде сигнал до Хасковската окръжна прокуратура за неоснователното бездействие на кмета във връзка с неизпълнението му на същото решение на общинския съвет.

Още новини

loading...

9 коментара

    • А тия съветници със заплатите в хиляди що веднъж поне не седнат да си прочетат това което гласуват? Моля се бе веднъж да го прочетат и после да дрънкат

    • аман бе! пак ще ви постави на място беливанов! така както стана със решението на „великите“ популисти от герб и пригласящите им в общинския съвет за допълнително сибсидиране на спорта и културата. Съдат отсече НЕЗАКОННО Е! А какво правите сега господа и госпожи законотворци хасковски??? ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ!

  • Еба ти и ИЗР.ДА!!!НЕ РАХАТЯСВА БЕ БРАТЯ КАУНЬЕ!!!ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГОНИМ СЪС СОПА!!!!

    • Запри са! Ти чете ли наредбата? Питайте една директорка как ще начислява новата такса! После дрънкайте глупости

  • Защо няма достойнство тази човек да излезе и да каже на младите семейства – хич не ми пука за вас, няма да ви намаля таксите за детските градини. Ще жаля и ще протакам докато сегашните бебета станат за женене. Сром. Позор. Гнус ме е от този човек и кликата около него която му върти политика- Гела, табакова, Милена пишман юристката , Бояджиев и Стаматов. Грешно го съветвате драги лизачи.

  • Оставка дърто магаре! Махай се некадърнико мръсен! Този некадърник е най-позорния кмет на града ни и ше си оъиде по позорен начин с лутове и камъни!

  • А да не стане като с решението за спорта?! Съда каза НЕЗАКОННО е. Пак по идея на ГЕРБ беше…а да си сменят юристите които им пишат докладните

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.