Регион

Над 4000 фалшиви емблеми спипаха на Капитан Андреево

4213 фалшиви маркови етикети за дрехи задържаха митнически и гранични служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Фалшификатите са отрити при проверка на лек автомобил, с българска регистрация, влизащ в страната от Турция. Шофьорът и спътниците му обявили, че не пренасят нищо за деклариране. При извършената щателна митническа проверка са открити, между личния багаж на пътниците, 2013 емблеми, изработени от кожа, текстил и метал с логото на Philipp Plein и 2200 емблеми с логото на Parajumpers.

В изпълнение на Регламент (ЕС) № 608/2013 и Закона за марките и географските означения, стоките, нарушаващи права на интелектуалната собственост, са задържани. По случая са предприети действия за уведомяване на правопритежателите на съответните търговски марки.

Емблеми

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button