Ангел Стоилов пое дирекцията по Архитектура в общината

Хасково

Ангел Стоилов от днес е назначен за директор на дирекиця „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ на община Хасково, съобщават от кметството.

Стоилов е строителен инженер. Работил е като директор на „Проектанстка организация“ – Хасково, Началник ТСУ на община Хасково, Началник столична РДНСК, Главен експерт в Главна дирекция инфраструктура на отбраната в МО. От последната позиция той встъпва в длъжност като директор на АГСУ по чл. 81 А от Закона за държавния служител.

Haskovo.info припомня, че дотук се стигна след напускането на поста от Драгомир Колев, за който се появиха съмнения в конфликт на интереси, както и на конкурс, който не излъчи директор на дирекцията.

Още новини

loading...

11 коментара

 • Драго Колев беше добър човек, не можеше да им се скара на тия в архитектурата и много негативи обра от това. Този май няма да ги остави да си разигравят коня, лошо гледа

 • Този е поредния ГЕРБЕРАСТ!!!
  Колко ли свирки е сторил на Делян Добрев????
  Лайно да разровиш пак отвътре ГЕРБЕР ще се покаже……

 • От ГЕРБ СОФИЯ ни го натресоха!!!!
  Ще си плаща комисиона на Цв Цвъ и ще дере каунье докат може

 • Бать Ачо е пич!!!Глейте ся кво за стане и стягайте мезета оть не си поплюва мръсни комуняги само герб

 • Опа, не пишете глупости в коментарите. Ясно си личи, че не е гербер-та този Стоилов е работил при феодала Иванов преди. Интересно кой ли друг ще се върне на бял кон скоро…

  • Еми,супер,ако е така, значи и бай Добри гербаджията разбра,че кадърните хора са били при Георги Иванов.

 • Не,бе!!!Тоя го готвят за СЛЕДВАЩИЯ ГЕРБЕРАСТКИ КМЕТ!!!!
  МАМА ИМ ДА Е.А ПЛЪХОВЕ ГЕРБ.РСКА!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.