Регион

7-годишно момиче пострада при пожар, горящ бус подпали две сгради

Късо съединение е причинило пожар в ел. табло на блок на улица „Анри Барбюс“ в Димитровград, съобщават от пресцентъра на полицията.

Сигнал за пламъците, загасени веднага от огнеборците е подаден снощи в 22 часа. 7-годишно момиченце, живеещо на адреса е вдишало изгорели газове и е настанено в местната болница за наблюдение, без опасност за живота.

Сигнал за паркирана горяща кола е подаден вчера в 19:45 часа в свиленградската полиция. Пристигналите в село Пъстрогор огнеборци установили, че гори микробус Форд и потушили пламъците. По първоначални данни, пожарът е тръгнал от двигателния отсек на автомобила, собственост на 38-годишен свиленградчанин.

Огънят се е прехвърлил върху покривите на 2 селскостопански постройки в близост, които са изгорели частично.

При огледа, в товарното помещение на микробуса са намерени останки от 2 пластмасови бидона, от които са останали само металните им решетки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
16.03.2018 11:50 11:50

Ябааа държавата на тюфльекя пожарникар хем гори,хем се наводнява

Back to top button