Михаил Лалов и неговите дами от багри и любов във „Форум“

Любопитно

Изложбата на Михаил Лалов в хасковската галерия „Форум“ разказва в багри приказни истории за жени от целия свят. На една от картините – „Фльор от Монмартър“ е кръстена и изложбата, в която са включени 22 живописни платна.

ИзложбаКартините позволяват на ценителя да надникне зад кулисите на „Мулен Руж“ или да се потопи в атмосферата на тропическите нощи, или защо не да отиде на пикник край Лоара или да изпие чаша абсент с Пикасо или просто да види дамите от кафенето „Ша Ноар“. Това което ги обединява е чувството на лекота и хармония, които потъват във вълшебната нежност на цветовете, които са така типични за четката на Маестро Лалов.

„Надявам се всеки, който прекрачи прага на галерията да намери своята магия от любов и приключения, които живеят на платната“, казва творецът. Това е втората му изложба за последните няколко години в Хасково.

„Харесвам много града, чистотата и подредеността, а поканата на Таня Форева за участие в изложбата ме зарадва много. Но трябва да подчертая, че организаторът и инициаторът на това мое участие е адвокат Хари Харалампиев, с който ме свързва изключително приятелство“, разказа още художникът.

Изложба

Изложбата се открива довечера в 17:30 часа и ще остане в Хасково до Великден.

Един коментар по “Михаил Лалов и неговите дами от багри и любов във „Форум“

  • А Славян що го няма с неговите измишльотини…… как е допуснал художник да припари до галерията а не е спретнал някоя фото-смешка

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.