Любопитно

Хасковлийка на най-голямото изложение за козметика в Болоня

Младата Гергана Трендафилова от Хасково, която завършва Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ с публична администрация бе избрана от компания производител на козметика да представлява в сърцето на Болоня – Натурал Козметик.

Компанията е производител на повече от 90% органични продукти и изнася в над 20 страни в света.

Младата хасковлийка беше първи избор на собствениците да реализира новата им дигитална стратегия на пазара, включваща презентирането на 2 ексклузивни нови бранда.

По време на изложението Гергана успя да се срещне с три от топ блогърите в интернет пространството, актуалната Мис Италия Аличе Ракеле, както и с Лейди Фачети.

На изложението Cosmoprof 2018 бяха представени новите трендове и иновации в следващите десет години на пазара за козметика. Имаше представители на повечето големи брандове в световен мащаб и организаторите бяха отделили специални лекции за младите компании за това как да внедрят новите продукти и как да следват новите тенденции на пазара.

България беше представена от 11 компании, позиционирани в 21-ВА палата. Фирмите имаха възможност да се срещат директно с големи дистрибутори и да разширят своята територия.

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button