Хасково

18-годишна се преобърна с Мицубиши край Хасково

18-годишни водачка и пътничка са пострадали в пътен инцидент, съобщават от полицията.

Катастрофата е станала на 16 март в 13:25 часа на околовръстния път на Хасково. Девойката е шофирала лек автомобил Мицубиши с несъобразена скорост с релефа на пътя и е загубила контрол, при което се е преобърнала извън платното. Управляващото колата момиче е с контузия на главата, а спътничката й с болки в дясна подбедрица. Прегледани са и са освободени за домашно лечение. На шофьорката е съставен акт.

Бързо производство срещу пиян водач е заведено Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 32-годишен мъж от града, хванат да шофира с 2,26 промила алкохол. „Компания“ в ареста са му правили и 25-годишен младеж и 32-годишен мъж, управляващи колите си с наличие на тетрахидроканабинол и на амфетамин, метаамфетамин и тетрахидроканабинол в кръвта им, отчетени с дрегер.

Същото производство е заведено и в Хасково срещу 50-годишен жител на село Войводово, управляващ лек автомобил Пежо без регистрационни табели и срещу неправоспособен 33-годишен мъж от село Маслиново, шофиращ в срок на административно наказание. 47-годишен хасковлия пък е хванат да шофира Опела си с 1.91 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button