Ден на отворените врати в социалните услуги в Хасково

Хасково

Ден на отворените врати в Социалните услуги организира община Хасково на 20 март – Световен ден на Социалната работа.

Гражданите могат да се запознаят с условията и възможностите на 11 социални услуги в община Хасково от 10:30 часа до 15 часа в Центъра за обществена подкрепа на ул. „Цар Освободител“ 2 – Малкия бизнесцентър -втори етаж. Ден на отворените врати е обявен и в Общностния център за подкрепа на деца и родители.

В Община Хасково работят 11 социални услуги за деца и възрастни. Това са Дом за стари хора „Кенана“, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“, Център за обществена подкрепа, Общностен център за подкрепа на деца и родители, Дневен център за стари хора, Домашен социален патронаж, Приемна грижа, Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване по проект „Шанс в дома“, Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.