Допуснаха всички кандидати в конкурсите на общината до защита на концепция

Хасково

Всички кандидати в последно обявените конкурси на община Хасково са допуснати до защита на концепция, съобщават от кметството.

В конкурса за началник на отдел „Архитектура, градоустройство и кадастър“ е допусната Тоня Маркова с оценка 4.44, като защитата е на 22 март.

За секретар на общината са допуснати: Таня Тенчева-Арнаудова с оценка 4.08, Яница Динкова – 4.08, Костадинка Налбантова – 4.28 и Атанас Стоилов – 4.24. Тук защитата е на 23 март.

За директор на Дирекция „Икономика, стопански дейности и управление на общинската собственост“ са допуснати Марина Ташева с оценка 4.44, Юмер Мерт – 4.16 и Янко Петев – 4.36. Защитата е на 22 март.

За директор на Дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“ са допуснати за 23 март: Гергана Киримова с оценка 4.84 и Атанас Стоилов – 4.12.

4 коментара

  • Една година мъка и изгубено време за всички граждани за тези триматаКеримова,Налбантова.Петев.Най неподходящите,но най верните подлоги.Кой ги оценя?

  • Е как кой ги оценя.Те самите си.Като си участник и те касае ,потруди се да разбереш.Наглост!

  • Най- некадърните, абсолютен батак-нагли рушветчии, яхнали вълната на властта. Парвенюта с големи претенции, но голи претенции

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.