Любопитно

Димитровградска училищна директорка обучава педагози от страната

67 директори, заместник-директори, учители и специалисти от училища преминаха обучение в София по Програма „Едно училище за всички“. То бе организирано от Центъра за приобщаващо образование.

Сред лекторите бе Снежана Ангелова, директор на ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград, която сподели с колегите си с ценен опит с практическа насоченост.

Програмата „Едно училище за всички“ се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България“ за периода до 2019 г.

Център за приобщаващо образование е неправителствена организация, която работи за утвърждаване на приобщаващата училищна среда катостандарт за качество в образованието. Идеята е училищата да се развиват така, че децата да бъдат насърчавани да разгърнат способностите си и да превъзмогват трудностите, учителите да се чувстват подкрепени и уверени, а родителите да поемат своята отговорност в партньорство с училището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button