Хасково

Искат постоянен арест за 55-годишен, обвинен в двойно убийство

Хасковската окръжна прокуратура внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 55-годишния Живко Й., съобщават от държавното обвинение.

Той е обвинен, че в периода 17 – 18 декември 2016 г. в ивайловградското село Брусино умишлено е умъртвил 33-годишния Ц. Г. и 54-годишния К. Ш.

Прокуратурата счита, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Живко Й. е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение. Освен това може да се направи категоричен извод, че съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление, защото след деянието обвиняемият е напуснал страната и е направил опит да се укрие, като е бил установен и задържан на територията на Гърция.

Той е бил предаден на българските власти на 19 март 2018 г. въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
21.03.2018 13:33 13:33

Нека подсъдимия да иска да го съди МЕГЛЕНКА ТЯНКОВА щото ткя за двойни ,бийства дава УСЛОВНИ ПРИСЪДИ

Back to top button