Хасково

Съдът отказа споразумение за полицая, хванат да шофира с 3.92 промила алкохол

Хасковският районен съд отказа да одобри споразумение между прокуратурата и криминалния полицай Орлин Георгиев, който през ноември миналата година бе хванат да шофира с 3.92 промила алкохол в кръвта.

Пред съда бе внесено споразумение за условно наказание от 6 месеца и лишаване от шофьорската книжка за година и половина. Съдията Гроздан Грозев прецени, че предложеното наказание е твърде ниско предвид високите промили, което противоречи на закона и морала. Съдията предложи увеличаване на наказанието на 10 месеца условно и лишаване от книжка за 2 г.

Определението на съда не подлежи на обжалване. Сега предстои да бъде внесено ново споразумение или направо обвинителен акт, съобщиха за Haskovo.info от съда.

От областната дирекция на МВР съобщиха, че срещу полицая тече дисциплинарна проверка, а Георгиев в момента е в болничен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
23.03.2018 14:55 14:55

Да го оставят на работа,НО РАБОТНОТО МУ МЯСТО ДА Е НА ПЪРВАТА ДУПКА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО!!!

Ален Делон
Ален Делон
23.03.2018 18:17 18:17

Той от много години всяка вечер е пиян и залян!Въпрос на време беше да се издъни!Сега вече като го изгонят от системата може да си пие спокойно!!!

Back to top button