Любопитно

Станислав Дечев посвети награда от фондация „Искам бебе“ на дарителите

Фондация „Искам бебе“ връчи годишните си награди „Ангели на благодарността“.

Събитието се проведе под патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Наградите бяха връчени в присъствието на десетки деца и бебета, заченати ин-витро и родени, благодарение на 11-годишната дейност на „Искам бебе“. Сред наградените бе и областният управител Станислав Дечев.

„Областен управител, който само за няколко седмици успя да организира дарителска кампания, да обедини училища, детски гради и обществеността, и така направи съпричастни към каузата на „Искам бебе“ хиляди хора в Хасковска област. Той е истински приятел на фондацията и човек с голямо сърце“. С тези думи председателят на УС на фондацията Мария Янева представи Станислав Дечев пред официалните гости.

Дечев благодари на Фондация „Искам бебе“ и подчерта, че за него е чест, че е поканен да работи за тази изключително позитивна кауза. „Тази награда не е само моя. Тази награда е за всички малки и големи дарители, за хората с големи сърца от Хасковска област, които се включиха в нашата благотворителна кампания. Ще продължим напред, за да има повече деца в България и разбира се, повече деца в Хасковска област“, подчерта Дечев.

С приза „Ангели на благодарността“ бяха отличени премиерът Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов, кметът на София Йорданка Фандъкова, заместник-министри, лекари, кметове на общини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button