Любопитно

Представиха туристически обекти в Хасково на изложба в Пловдив

Туристическият информационен център представи община Хасково на ХІV Изложба на общините, провела се в Пловдив от 21 до 25 март.

Изложбата бе част от дните на семейството, свободното време, хобито и модата, включващи: Международна изложба „Природа, лов, риболов“, Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ и „Италиански фестивал на красотата и прическата“.

Всяка година изложението събира близо 20 000 посетители, пред които община Хасково рекламира както популярните си туристически обекти, така и новата екопътека „Цар Иван Асен II“, която бе открита на 9 март тази година.

По време на изложбата ученици от Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ се включиха в представянето на община Хасково като туристическа дестинация.

Както Haskovo.info писа, на изложбата участие взе и община Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button