Спорт

Цесекари се състезават в Баните за цветиста обида към „Левски“

Хасковските фенове на ЦСКАБлизо пет хиляди армейци се очаква да окупират в петък Хасковските Минерални бани. Цели три дни курортното селище ще е домакин на деветия национален събор на фен-клубовете на ЦСКА, който ще бъде дирижиран от тартора на червената агитка Димитър Ангелов- Дучето.

В първия ден от събора запалянковците ще обсъдят проблемите на шампиона с БФС и по-нататъшните си действия след отнемането на лиценза на любимия отбор. През това време те ще тръпнат и за новини от лицензионната комисия, която трябва да реши дали ЦСКА остава в „А“ група наесен.

„Гвоздеят“ в шоупрограмата ще е в събота, за когато е насрочен „ритуал и панихида за убийство на малко добиче-теленце /говедо/“. Вечерта ще продължи със състезание за най-обидно послание към вечния враг, в който привържениците на ЦСКА ще пробват остроумието си по адрес на Батков и компания.

Организаторите са предвидили и маратон за най-много изпит алкохол и най-бързо изпита бира, както и куп турнири – по спортен риболов, плуване, бридж, табла и разбира се по футбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
m
m
25.06.2008 22:30 22:30

Браво на ЦСКА – добре са се ориентирали в обстановката. Правят си селски събор, защото наесен ще ритат на село. Редно е от сега да се адаптират към новата обстановка, че току-виж, докато привикнат с „В“ група и изпаднат от нея. .

az
az
26.06.2008 10:31 10:31

hahahahahhaa

х
х
26.06.2008 11:18 11:18

Цесекари се състезават в Баните за цветиста обида към „Левски“, а левскари се състезават в Шампионската лига! 😆

mitko
mitko
26.06.2008 23:40 23:40

ave to CSKARITE SE STQGAT IDVAT V HASKOVO NA PODGOTOVKA S NASHIQ OTBOR se pak se gotvqt dvata otbora za A grupa nali znaete 😆 😆 😆

Back to top button