Регион

Саниран блок протече в дъжда в Димитровград

Саниран жилищен блок в Димитровград протече в дъждовете, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за блока на улица „Простор“ 1, вход Б. „Живеем на последния 6-ти етаж. От 15 г. сме нямали проблеми. Миналата година блокът ни беше саниран и от фирмата го издадоха на 15 април. Сега като почнаха дъждовете и от 20 март покривът протече“, жалват се живеещи в блока.

Блок

Хората се оплакват, че най-тежко е положението в детската им стая, където водата се стича от много места, включително и от крушката. Подобна е ситуацията в коридора.

С дъждовете течът продължава и вече е засегнал апартаментите на долните етажи. Хората се жалват от некачественото саниране на блока.

Днес те вече са подали жалба до общината, откъдето са им обещали, че ще изпратят комисия. Живеещите в блока се надяват щетите да бъдат отстранени скоро, още повече, че блокът е в гаранция.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fanki
Fanki
27.03.2018 19:45 19:45

Ха така искайте лари от ДЕЛЯ НЧА ДОБРЕВ най големия пропагандатор на САНИРАНЕТО ама той си оплете кошничката и хич му не е през––-

samo gerb
samo gerb
28.03.2018 12:57 12:57

Саботирането е безплатно, к`во ревете?!

Back to top button