Деца газят кал по пътя от общежитието към Езиковата гимназия

Хасково

Кал до глезените и вечно наводнена пътека се налага да пресичат стотици хасковлии дневно. Проблемното място е пътчето от „Кенана“ към „Куба“, което минава през гробищата.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за пореден път за проблема, който датира от повече от десетилетие. Точно на края на гробищата, където е входът към задния двор на военното поделение се събира вода и винаги има огромна локва. За да се мине от там хората заобикалят встрани по тревата, но и това не е решение, особено сега, когато всичко е кал, пише в сигнала.

Сред най-потърпевшите са учениците от Езиковата гимназия, които живеят в общежитието до ОУ „Любен Каравелов“. Това е кошмар – цяла зима е така – децата вървят кални с мокри крака, казват читателите. Те се надяват отговорните институции на вземат мерки и да решат проблема.

От общината заявиха пред Haskovo.info, че проблемът там е големият наклон на терена, където се образува голям водосбор. Преди време е бил направен канал, който сега след дъждовете ще бъде почистен в опит да се реши проблема.

ИЗПРАТИ НОВИНА

3 коментара

  • бРАВО НА ОБЩИНАТА! ДИРЕКТОРЧЕТО ГИ ПОДТИКВА ДА СЕ ОПЛАЧАТТТТТТТ!
    рАБОТИ ПРОТИВ ОБЩИНАТА ДА СЕ ХАРЕСА НА ГЕРБ, ЧЕ С ТЕЗИ РЕФОРМАТОРИ СИ Е ЗА НИКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

  • Предишния кмет от дере направи парк, а тук наклона бил крив.. Ми питайте хората, те ще ви дадат акъл какво да направите, стига да искате, разбира се…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.