Хасково

Дават 1000 лв. на управител на хотел, търсят 40 шивачки

Свободно място за управител на хотел, ресторант, лоби бар и басейн е обявено в Димитровград, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Договорът е безсрочен, заплатата е 1000 лв., като се изисква професионален опит между 2 и 5 г., владеене на руски и английски език и компютърна грамотност.

В Димитровград се търсят и 40 машинни оператори за шиене на кожени изделия. Договорите са безсрочни.

Сред новите работни места в Хасково има две за общи работници в цех за производство на брезенти и завеси. Договорите са безсрочни, а заплатите са 600 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЧИСТАЧ
ЧИСТАЧ
01.04.2018 9:40 9:40

Набирам яки работници да почистим ИЗПРАЖНЕНИЕТО ГЕРБ.
ИЗИСКВАНИЯ: МЕРАК и МУСКУЛИ
ЗАПЛАЩАНЕ: Всеки изчистен гербер на кайма за домашните месоядни животни.
СТАЖ:.Не е небходим.

Сойер
Сойер
02.04.2018 10:01 10:01
Отговор до  ЧИСТАЧ

Ей, я бегай да пасеш козите бе, помияр.. Остави сложните неща на умните и знаещите. Чекиджиите като тебе да гледат там носенето на вар и тухли по строителните обекти. Българската политика и българските работи не са за празната ти чутура…..Той Ленин навремето беше нарекъл такива като теб ,,ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ“….Жалка картинка сте,ама и поучителна.

Back to top button