Любопитно

Харманли събра певци и танцьори на „Тракийска шевица“

Танцьори и изпълнители на автентичен фолклор от цялата община взеха участие в осмото издание на фолклорния фестивал „Тракийска шевица“, който се провежда всяка година на Лазаровден в Харманли.

Изпълнителите имаха възможност да се представят в три категории: певчески групи, индивидуални изпълнители и танцово изкуство. За първи път с участие във фолкфеста се включи и новосформираната фолклорна певческа група към кметството на село Черепово.

Харманли

Всички участници във фолклорния фестивал „Тракийска шевица“ получиха грамоти за достойно представяне. Ръководството на община Харманли благодари на певците и танцьорите, че с прекрасните си изпълнения допринесоха за празничното настроение на Лазаровден в Харманли и за пореден път заплениха публиката с магията и уникалността на българския фолклор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
касиер с куфарче
касиер с куфарче
01.04.2018 13:28 13:28

…….и бяха раздадени сума ти пари на приближени до ГЕРБ “ самодейци“……

Back to top button