Хасково

Шофьори се жалват от разбитата „Пролет“ в Хасково

Шофьори се жалваха пред Haskovo.info за разбитите улици в района зад монумента на „Света Богородица“ в Хасково.

Според хората най-зле е положението с улица „Пролет“, която е осеяна с дупки. Част от тях били направени от ВиК. От водното дружество отстранявали аварии, но след това не запълвали качествено разкопаното.

Живеещите там настояват общината и ВиК да ремонтират улиците. Подобна е ситуацията и в други райони на Хасково, където след зимата се отвориха и нови дупки.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Stoyan
Stoyan
02.04.2018 7:57 7:57

Не знам дали от общината са наясно че най използвания булевард т. нар Кърджалийска пред на екс кмета хотела е буквално непроходим и е подобие на хасфалтиран път. А и да допълня леко, че таз смес за 600 палки дето кърпеха с нея из наше село я отми двудневния лек дъждец. За тия заплатаджийсли подлоги е изгодно гражданите да си мълчат, а те да си усвояват ли усвояват и да ни обясняват за кое няма пари. Важното е ние като данъкоплатци, законно да бъдем бецаляни и рекетирани от собствената си държава за нечии болни амбиции. Спи народе, спи, само пенсии останаха тук.

пътното
пътното
02.04.2018 9:25 9:25

Наясно ли си че тези дупки трябва да си ги оправи ВиК ? Те си ремонтират и после само намятат уж асфалта отгоре. И защо най-после не сменят тая тръба там, ясно е че е супер прогнила. Какво като е пред хотела на бившия кмет, половината град минава през тези ями. ВиК да почне да сменя ичурелите си тръби. Така е и до пътното- аман от аварии там. Знаете ли как ремонтират ВиК. Забождат едно клинче-дървено!!! в дупката от където е протекла тръбата и заравят отгоре. Защо не подменят това парче тръба не знам???

Алтернатива
Алтернатива
02.04.2018 18:21 18:21

Чеп за зеле не става от тукашните управници-кмет и чиновници. То и в държавата е така ама пак рядко можеш да срещнеш умен, разбран и кадърен чиновник за разлика от общинските. Съдете общината и да видиш като почне да дава пари как ще натиска ВИК да си вършат работата. За водата която е негодна не трябва да се плащаама пак търпеливия и тъп народ си мълчи!!!

Янко Митев
Янко Митев
02.04.2018 19:33 19:33

Аз живея на тази улица от70 години и такова чудо не помня изпотроших си Шевролета Всеки месец щенкели гуми се пукат Тази улица е за трактори Съжалявам че си продадох ТРАБАНТА

Back to top button