Регион

Мъж загина при катастрофа с тир на магистрала „Марица“

74-годишен мъж е загинал при катастрофа в събота, съобщават от полицията.

В 22:10 часа на автомагистрала „Марица“ е станало произшествие с лек автомобил Дачия, шофиран от 29-годишен французин. Мъжът е предприел изпреварване без да осигури достатъчно странично разстояние от изпреварвания товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 63-годишен водач от Босна и Херцеговина и се блъснал странично в него.

От удара леката кола се е завъртяла, минала е пред товарната, която я е влачила около 50 метра. В болницата е починал возещият се на предната седалка на Дачията 74-годишен мъж от Турция. С порезна рана е 68-годишна жена, пътничка отзад в леката кола, прегледана е и е освободена.

35-годишен харманлиец също е пострадал след катастрофа. В събота в 20:45 часа на кръстовището на ул. „Васил Левски“ и ул. „Никола Петков“ в Харманли е станало произшествие с товарен автомобил Мерцедес, управляван от 18-годишен кърджалиец. Момчето е нарушило пътен знак Б-2 и е навлязло в кръстовището, като е отнело предимството на лек антомобил Рено, шофиран от пострадалия.

Двете коли са се ударили, при което водачът на леката е с наранявания на главата, лявата раменна става и дясната глезенна става. Прегледан е в ЦСМП Харманли и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ
АЗ
02.04.2018 11:57 11:57

Бойкоооо!!!Тиквоооо!!!
Нали магистралите ТИ бяха сигурни и модерни!!!
А,Тюфлеко!?

до АЗ
до АЗ
02.04.2018 11:58 11:58

Сигурна му е само ЛАПАЧКАТА на БОКО!!!

кво става тука
кво става тука
02.04.2018 12:00 12:00

Какво става с ВЕЛИКАТА ОГРАДА????
А,ХАСКОВО ИНФО????
ИЛИ ДЕЛЯНКА ДОБРЕВА ВИ ЗАТВОРИ УСТАТА????
И ТУЙ МИ БИЛИ НЕЗАВИСИМИ ЖУРНАЛИСТИ!!!!

бивш граничар
бивш граничар
02.04.2018 12:03 12:03

Оградата почти цялата е паднала.И кой ще плаща на армията и полицията…….робите на гнусния дебелак БОКООООО!!
АМИ НИЕ ,БЕ!!!

Back to top button