Регион

Откриха обновения Домашен социален патронаж в Любимец

В Любимец откриха обновените кухненски блок и административна част на Домашния социален патронаж, съобщават от областна администрация.

Кметът Анастас Анастасов съобщи, че Домашният социален патронаж обслужва над 600 човека – в това число социално слаби, самотни хора от града и селата, детските градини, яслите и училищата.

Областният управител Станислав Дечев заяви, че през последните години община Любимец е показала стабилен напредък в развитието си и отношение към всяка социална група.

На официалното откриване и освещаване на модернизираната сграда присъстваха още депутатът д-р Георги Станков, кметовете на Харманли Мария Киркова и на Свиленград Георги Манолов, председателят на общински съвет Любимец Мария Станкова, гости, работещи в системата и потребители на услугите на социалния патронаж.

Областният управител, кметът и председателят на общинския съвен на Любимец прерязаха лентата на обновения Домашен социален патронаж. Заведението е оборудвано с модерна техника, всичко е съобразено с последните изисквания за здравен и санитарен контрол.

Откриване

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button