Дариха парите, останали за лечението на Ники, на болни деца

Хасково
Ники

Събраните средства за лечението на Николета Корондилева, които не бяха изразходвани, днес бяха прехвърлени и дарени на болни деца, съобщи майката на Ники Росица Ленкова.

Haskovo.info припомня, че след продължителна борба с коварната болест в края на януари Ники ни напусна на едва 18-годишна възраст. За нея бяха организирани поредица от благотворителни събития, в които се включиха хиляди от Хасково и страната. Самата Ники помагаше с благотворителни прояви за други болни деца в рамките на инициативата “Деца помагат на деца”.

“Аз вярвам, че ако направиш добро, ще получиш добро. Вярвам, че позитивното носи повече радост. Не обичам да съм в лошо настроение и се стремя винаги да си откривам щастие, дори и в пагубни или мъчителни ситуации, си казвам, че и в тях има красота. Обичам да помагам, ако имам възможност, за собствено удоволствие и най-вече за удоволствие на този, на който ще помогна. Достатъчно ми е да знам, че някой е станал щастлив от мое действие. Може би точно добрината към околните носи позитиви след време”, бе веруюто на Ники, която продължава да помага чрез своите близки.

Днес 13 240 лв. са прехвърлени по сметките на:

Иванина Иванова
Иван Демирев Иванов
Банка: ЦКБ
IBAN: BG14CECB979040C1845200
BIC: CECBBGSF

Кристиян Милчев
BIC UNCRBGSF
IBAN BG65UNCR70001522974851
Титуляр: Кристиян Милчев

Дани на 11 години
Милена Димитрова Бялкова- Иванова
ЦКБ АД Клон Хасково
IBAN: BG59 CECB 9790 40D4 7095 00
BIC: CECBBGSF

Дани на 11 години, с диагноза ДЦП
Силвия Миткова Каменова
Райфайзенбанк
IBAN : BG02RZBB91551007797541 BIC: RZBBBGSF

Дневен център за деца и младежи с увреждания “Марина” – за създаване на сензорна стая.

“Пожелавам им да бъдат здрави, да не се отказват да се борят, много късмет и безгрижни слънчеви детски дни”, отправи своите пожелания в навечерието на Великден Росица Ленкова.

Още новини

loading...

2 коментара

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.