Хасково

Доброволци от Лондон, Мюнхен и Базел облагородяват две хасковски гимназии

68 доброволци от Лондон, Мюнхен и Базел облагородяват две гимназии в Хасково по време на Великденската ваканция.

Младежите се трудят в Езикова гимназия „Асен Златаров“ и Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“, където се монтират пейки, боядисват се порталните врати и оградата. Работата е започнала преди седмица, като в четвъртък ще бъде представен крайният резултат.

Ремонт

Доброволците са към фондация „Young Life“, която развива дейност в София и Перник. От столичния офис на фондацията съобщиха за Haskovo.info, че става въпрос за техен обществено полезен проект. Те са отворени и към други инициативи в Хасково.

6 коментара

  1. Тази секта свободно е пусната в хасковските училища. Защо? Кой? Проверете. За 2 кофи боя продавате децата ни

  2. Absolyutno – da hodqt da si boqdisvat drugade. Aman ot natrapnici – posle leka poleka ste I’m promiqt mozacite s psevdo-tolerantnost.

  3. Вашите деца нали не се сектанти? Защо, вместо да ругаете, не ги изпратите те да боядисат през ваканцията? с усмивка и …безплатно?!?!

  4. Евтините номера на сектите минават през промитите мозъци на такива като 2211. Преди два месеца община Хасково спря мероприятие на същите тези сектанти които искаха да правят тържество с децата на хасково. Сега обаче директорите на тези училища вместо да проверят кои са тези „доброволци“ са се продали за две кофи боя и няколко лъскави снимки. Евтиното винаги излиза скъпи. Пазете децата си от тези.

  5. Венцислава трудно е в днешно време да си тъпа…. видяла си ги на снимки и вече били сектанти …. децата поне не ги мързи ….простите хора все са недоволни от нещо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button