Хасково

Нашариха бутафорна патрулка на пътя за Димитровград

Нашарената патрулкаБутафорната патрулка, която бе поставена на пътя Хасково – Димитровград, за да стряска шофьорите, осъмна с надписи „Куче“ и от двете страни, видя Haskovo.info. 

Неизвестният драскач е ошарил съоръжението с черен спрей. От страната на движението надписите са повече и по-големи. От другия край скромно стои само „Куче“ с по-дребни букви.

Имитацията на полицейски автомобил бе поставена на пътя в края на април като част от кампания на МВР за намаляване на броя на катастрофите. Тя обаче остана непокътната само два месеца.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че същата съдба е сполетяла и бутафорната полицейска кола след село Бъдеще по пътя за Стара Загора. Табелите на няколко села също са ошарени с черен спрей. Там обаче има наресувани свастики и надпис „Берое“. 

Нашарената патрулка

 Нашарената патрулка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
NGirl
NGirl
02.07.2008 16:29 16:29

[b]Глупавия и в царски дрехи да го облечеш пак ще си остане тъп като галош!
Докато има такива олигофрени в България няма да сеоправим.
РОДИТЕЛИ, ВЪЗПИТАВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ….. [/b]

JoroFan
JoroFan
04.07.2008 14:44 14:44

Жоро, що не си снимал и камерите отгоре да си проличи че под камери пак драскат, не че са истински ма аиде

Back to top button