Хасково

Младежкият Червен кръст събра 460 лв. за „Топъл обяд“

460 лв. са събрали от християнския празник Цветница досега младите червенокръстци в Хасково за програмата „Топъл обяд“, насочена към деца в неравностойно положение.

Както Haskovo.info писа, в навечерието на Възкресение Христово касичките за дарения с логото на БЧК се намират в храмовете „Успение Богородично“ и „Св. Георги“, където приканват хората да проявят съпричастие.

Тази учебна година безплатната трапезария от приключилата програма „Топъл обяд“ бе за 53 деца от ОУ „Любен Каравелов“ в село Узунджово. Целта е да се осигури здравословно хранене на деца с нисък социален статус и така да се повиши качеството на живот. Тази програма е една от утвърдилите се форми за социално подпомагане, подчертават в Областния съвет на БЧК В Хасково.

За девета поредна година стартира и традиционната съвместна благотворителна Великденска кампания на търговска верига и БЧК за осигуряване на безплатен обяд в училище за уязвими български деца от социално слаби семейства. В Хасково също има благотворителни кутии, в които желаещите могат да направят своето дарение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
С
С
07.04.2018 11:49 11:49

Браво!!!
Скоро герберастите ще имат нужда от такъв!!!
Дано се включи и ЧЕРВЕНИЯ ПОЛУМЕСЕЦ за ТОПЛА ВЕЧЕРЯ…..

Управител БЕЛЕНЕ ЕООД
Управител БЕЛЕНЕ ЕООД
07.04.2018 11:53 11:53

Предлагам безплатни нощувки,неограничени,пълен ПАНСИОН!
САМО ЗА ГЕРБЕРАСТИ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ!!!
СПЕЦОФЕРТА

Успокойте топката с тия гербери вече
Успокойте топката с тия гербери вече
09.04.2018 23:09 23:09

Моля, престанете да мрънкате за гербери, герберасти и прочие. Ако няма какво друго да кажете, просто замълчете. Никой не е длъжен да ви чете „интелигентните“ и „политически“ коментари. Щом сте толкова жегнати от ГЕРБ защо изобщо е била създадена такава партия н първо място. Спрете се с тия глупости и използвайте интернета си, за да прочетете нещо полезно като например някоя рецепта за манджа. Дано съм била достатъчно саркастична, за да се засрамите.

Анонимен
Анонимен
04.05.2018 20:53 20:53

До успокойте топката.Ти пък защо не си го набиеш в долната част на гърба?Всеки има право да пише…

Back to top button