Хасково

Арестуваха шофьор с 3.53 промила алкохол на Великден, младеж с мотопед не спря на стоп палка

Двама пияни шофьори са арестувани на връх Великден в Харманли и Хасково, съобщават от полицията.

35-годишният е хванат да шофира с рекордните 3.53 промила алкохол, а 20-годишният с 1.87 промила. За същото нарушение на закона в ареста на Свиленград са били двама турски граждани на 40 и 55 г., заловени от автопатрула да управляват с 1,22 и 1,44 промила алкохол. 38-годишен димитровградчанин също е шофирал в нетрезво състояние. Скалата на дрегера отчела наличие на 1,40 промила алкохол.

На 5 и 7 април в хасковския арест са били 3 пияни шофьори и един дрогиран. Задържани са били трима мъже на възраст 28, 34 и 40 г., хванати с 1,39, 2,34 и 1,34 промила алкохол. „Компания“ в ареста им е правил и 21-годишен водач, управляващ колата си с наличие на амфетамин в кръвта.

17-годишен пък е управлявал мотопед без регистрационни табели по булевард „България“ в областния град. Униформените полицаи му подали сигнал със стоп палка за проверка, но младежът не спрял и продължил. Малко по-късно – на улица „Панорама“, непълнолетният без книжка е спрян и проверен. Неправоспособен се оказал и 73-годишен мъж от Хасково, също установен да шофира мотопед без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
10.04.2018 10:37 10:37

Всеки ден по-улица ”Охрид”и Червена стена е пълно със хлапета с мотори . Правят си гонки, а на улиците играят малки деца !

Back to top button