Данъчните продават Аудито на длъжник за 12 500 лв.

Хасково
Ауди

“Audi A8” продават публичните изпълнители от НАП в Хасково, съобщават от приходната агенция.

Автомобилът е 12-годишен, в много добро състояние и е оценен на 12 500 лева. Може да бъде огледан до 18 април включително на адрес в Хасково след уговорка с публичния изпълнител, който води продажбата. В същия срок трябва да бъдат внесени депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена и ценово предложение за закупуване.

Две превозни средства и четири парцела земя продаде през изминалите два месеца чрез търгове в Хасково Националната агенция за приходите. С платените за активите средства в размер на 27 000 лв. ще бъдат частично погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните им собственици.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция “Събиране”.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.