Хасково

Осъдиха двама охранители за бой пред хасковско заведение

Хасковският районен съд осъди Недялко Бойчев и Димитър Стоянов за бой пред заведение в областния град, при който на двама клиенти бяха нанесени средни телесни повреди.

Както Haskovo.info писа, боят между охранителите и клиентите се разрази на 5 ноември миналата година.

След споразумение с прокуратурата Стоянов бе признат за виновен, че е счупил долната челюст на единия клиент, като е наказан от съда на „Пробация“: задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 2 г., с периодичност два пъти седмично, задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от 2 г. и поправителен труд за срок от 2 г. при 10% удръжки от трудовото му възнаграждение в полза на държавата.

Също след споразумение Бойчев е признат за виновен, че е счупил ръката на другия клиент и е осъден условно на 1 г. с изпитателен срок от 3 г.

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мариз
Мариз
13.04.2018 9:00 9:00

единствените справедливи действия към тези изроди е да им се счупят ченетата и ръцете, като на пострадалите, едва ли ще се „поправят“ със срещи, разговори и ала бала

Агата
Агата
13.04.2018 9:37 9:37

Ako nqma koy da sedi zad girba ti sida e mnogo korekten pilna parodiq se virti tam super kradci ne zastitavam ohranata no kakvo znaci 10 procenta ot zaplatata na coveka super kradci dano da puknat

Back to top button