Регион

22-годишен моторист е с опасност за живота след катастрофа

22-годишен младеж е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 14:15 часа на пътя от Минерални бани в посока село Спахиево, младежът е карал мотоциклет Ямаха с несъобразена скорост. Хасковлията е загубил контрол, излязъл е от пътя и е паднал в канавка. От удара е в болница с оток на мозъка, контузия на бял дроб и фрактура на дясната лопатка.

В 18 часа вчера в центъра на село Остър камък 12-годишното момче пък е подкарало мотопед. Излязло е на път с предимство за обществено ползване, загубило е контрол и е паднало. Лявата му ръка е попаднала под задна лява гума на минаващ по пътя с предимство лек автомобил Ауди А4, управляван от 40-годишен свиленградчанин. Непълнолетният е с фрактура на лява ръка, без опасност за живота.

В Хасково са хванати двама дрогирани шофьори. До 24 часа са били задържани двама младежи на 23 и 22 г., заловени от униформените полицаи да управляват колите си под въздействието на канабис. В ареста е бил и 33-годишен софиянец, хванат от автопатрула да шофира Фолксвагена си по улиците на областния град с 2,22 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
13.04.2018 12:27 12:27

Абе ИНФО не е ли грешна информацията ви бе Младежът казал че е карал БАЛКАНЧЕ 50 куб см бе със 120 км час

Back to top button