Регион

11 100 ключодържателя задържаха на Капитан Андреево

11 100 ключодържателя със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, задържаха митнически и гранични служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Фалшификатите са открити при проверка на товарен микробус с румънска регистрация, влизащ в страната от Турция. В микробуса пътували шофьорът, съпругата му и непълнолетното им дете, румънски граждани. Автомобилът е селектиран за проверка с рентгенова апаратура. При последвалата физическа проверка, митничарите откриват сред личния багаж на пътуващите 11 100 ключодържатели с логото на 12 марки автомобили.

Стоките, нарушаващи права на интелектуалната собственост, са задържани. По случая са предприети действия за уведомяване на правопритежателите на съответните търговски марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button